Provocare interesantă adresată elevilor Școlii nr. 30

427
1
Provocare interesantă adresată elevilor Școlii nr. 30 - scoalatiteica-1453647126.jpg

Articole de la același autor

Ultimele zile ale săptămânii școlare trecute au constituit un prilej pentru elevii Școlii Gimnaziale nr. 30 "Gheorghe Țițeica" de a dedica o parte din programul lor serbării a 157 de ani de la Unirea Principatelor Române, Moldova și Țara Românească, prin alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca domn în ambele state.

Coordonați de Florentina Zestran și Gabriela Dobre, profesoare de istorie, elevii claselor a VIII-a au fost provocați la un exercițiu de imaginație prin care să prezinte care ar fi fost consecințele neîmplinirii acestei Uniri.

Cei mai implicați în derularea activităților prilejuite de eveniment au fost elevii claselor a V-a B și a V-a C, coordonați de diriginții Emilia Cadâr și Laura Șofron, în mod special remarcându-se: Andrei Albu, Andreea Harabagiu, Albert Mărgărit, Ediz Iusmen, Alexandru Naftanailă, Alexandra Popescu, Ana Vâlcu, Nicoleta Dumitru, Mihai Alexandru Pașa.

"Încercăm să nu trecem niciodată peste serbarea vreunui eveniment care a marcat destinul poporului nostru. Este important să cultivăm patriotismul și mândria de a fi român, iar copiii sunt extrem de receptivi în promovarea valorilor ce ne definesc ca neam. Ar trebui chiar să învățăm de la ei să ne iubim mai mult patria. Ei o fac într-un mod sincer și necondiționat", a declarat prof. Florentina Zestran.

Produsele activităților elevilor au fost expuse pe holurile școlii. 

Comentează știrea

Zorro
25 ianuarie 2016
istorica zestran

cred ca si istorie ar trebui sa inveti de la copii, nu numai sa-ti iubesti patria!!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Elevii sărbătoresc "Mica Unire"
Pagina a fost generata in 0.4016 secunde