Proiecție specială la Cinema Cityplex Tomis

199
1
Proiecție specială  la Cinema Cityplex Tomis - nonstop91-1447350777.jpg

Articole de la același autor

Spectacolul de gală al filmului lui Dan Chișu "București NonStop" va avea loc, în seara aceasta, de la ora 19, la Cityplex Constanța. Proiecția se va face în prezența echipei filmului.

"București NonStop" este un film de lungmetraj ce ilustrează povestea unui cartier din București. Subiectul descrie o noapte din viața unui magazin non-stop aflat într-un cartier de blocuri bucureștean. Patru personaje conduc patru povești, legate între ele de Achim, cunoscut ca băiatul de la non-stop, interpretat de Gheorghe Ifrim.

Cu o distribuție de excepție și actori consacrați în cinematografia românească, precum Ion Besoiu, Dorina Lazăr, Adrian Titieni, Gheorghe Ifrim, Toma Cuzin, Tudor Smoleanu, Olimpia Melinte, Alexandru Papadopol, Dorian Boguță, Maria Obretin, Lia Bugnar, Ilinca Manolache, Lili Sandu și Dan Bordeianu, filmul își dorește să transmită povestea unor oameni normali, aflați în situații ex-cepționale.

Ieșite din comun, toate cele patru povești nu fac decât să radiografieze un microclimat din orașul în care trăim. Este un film despre dragoste, generozitate, ură, gelozie, util și inutil, viață și moarte, cu fapte bune și rele, tratate cu umor și cu tandrețe, escaladând ridicolul, dar și sublimul unor situații dintr-o singură noapte bucureșteană.

Filmul va rula în cinematografe în perioada 13-23 noiembrie 2015. 

Comentează știrea

camelia
13 noiembrie 2015
s

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2816 secunde