Programul Muzeului Marinei Române de Noaptea Muzeelor

279
Programul Muzeului Marinei Române de Noaptea Muzeelor - programul-1494952896.jpg
În urmă cu 13 ani, Ministerul Culturii și Comunicării din Franța propunea organizarea programului Noaptea Europeană a Muzeelor. Consiliul Europei, UNESCO și Consiliul Internațional al Muzeelor au devenit principalii susținători ai evenimentului, iar în scurt timp, mii de muzee din Europa s-au alăturat manifestării. 


Ca în fiecare an, și în noaptea de 20 mai, Muzeul Marinei Române participă la programul internațional Noaptea Muzeelor și își așteaptă vizitatorii oferindu-le accesul gratuit în expoziția permanentă. 


Mai mult decât atât, vor putea fi vizitate, în același regim, cinci expoziții temporare: "Din istoria parașutismului militar", "Din activitatea Cercetașilor României", "Expoziția hispano-română", expoziție de pictură semnată de Eduardo Diez, Mihaela Ilie și Mircea Romanescu, "Răsfoind filele istoriei" organizată de Liga Maiștrilor Militari de Marină, precum și o expoziție de pictură semnată de elevi, membri ai Liceului Teoretic "Traian" din Constanța, organizată cu prilejul împlinirii a 40 de ani de la înființarea instituției de învățământ. 


Programul oferit de Muzeul Marinei Române de Noaptea Muzeelor se va derula în tronsonul orar 19.00-24.00. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Repere dobrogene", la Muzeul  Marinei Române
Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Pictură în săpun, la Muzeul Marinei
Pagina a fost generata in 0.9003 secunde