Profesorii își împărtășesc metodele de predare online

245

Articole de la același autor

Cadrele didactice constănțene au experimentat, anul acesta, precum colegii din întreaga țară, școala online, motiv pentru care și-au adaptat metodele de lucru, au descoperit multe platforme și au făcut tot posibilul pentru ca elevii să continue să învețe.

Săptămâna viitoare, mai exact sâmbătă, 13 iunie, de la ora 11.00, profesorii sunt invitați de Asociația "Împreună educăm generații" să sărbătorească, online, sfârșitul de an școlar, în cadrul celei de-a treia ediții a conferinței "Omul din spatele unui profesor - Educație în lumea nouă".

La eveniment, vor lua parte cinci speakeri, care vor vorbi despre metodele ingenioase descoperite și adaptate pentru mediul online, despre emoțiile trăite în această perioadă și gestionarea lor și despre gestionarea cancelariei în vremuri de pandemie și școală online.

Dintre invitați, îi menționăm pe Ana Maria Rusu, profesor educație muzicală, care deține o platformă muzicală unde translatează obiective de învățare în competențe de educație muzicală.

Alături ea, se va afla Alina Cârjă, cunoscută în mediul academic pentru lucrarea "Școala Centrată pe copil: schimb de bune practici între sistemul educațional român și cel finlandez". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5995 secunde