Profesori de la Colegiul Energetic, în Sicilia

272
Profesori de la Colegiul Energetic, în Sicilia - colegiullenergetic13-1443972416.jpg

Articole de la același autor

Zilele acestea, la Erice, în Sicilia, are loc prima reuniune a unui proiect Erasmus+ la care este partener și beneficiar și Colegiul Tehnic Energetic din Constanța, trei cadre didactice - Magdalena Manțu, Adriana Ciocan și Nicoleta Banu, alături de directorul colegiului, prof. ing. Claudia Nițu, fiind prezente în Italia.

Coordonator european al proiectului este Universita Degli Studi Della Tuscia din Viterbo, Italia, iar în calitate de parteneri se mai găsesc reprezentanți din șapte țări: Italia, Grecia, Portugalia, Danemarca, Belgia, Anglia și România.

Obiectivul proiectului este eficientizarea metodologiei didactice adresate în special învățării adulților prin realizarea de knowledge clip-uri, o tehnică de comunicare modernă implicând utilizarea tehnologiei informatice.

Produsul final îl constituie un Ghid electronic despre cercetarea realizată de profesori. Knowledge clip-urile oferă informații specifice într-un format atractiv, pe care profesorul îl poate modifica și reconfigura permanent, în corelație cu obiectivele operaționale ale scenariului didactic. Aceste materiale multimedia pot fi preluate ca atare și integrate în procesul didactic sau pot fi create de profesor sau chiar de către elevi, astfel încât să servească punctual unor secvențe didactice specifice și să orienteze demersul didactic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4775 secunde