Prof. univ. dr. Mircea Duțu va primi titlul de Doctor Honoris Causa

314
Prof. univ. dr. Mircea Duțu va primi titlul de Doctor Honoris Causa - actiune-1524583484.jpg

Articole de la același autor

Conferința națională "Codul Maritim Român (CMR). Necesitatea elaborării și adoptării" se va ține, anul acesta, la Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, în perioada 26-27 aprilie. Potrivit decanului facultății, prof. univ. dr. Adrian Stoica Constantin, la manifestare vor participa numeroși specialiști din întreaga țară.

Comitetul științific al conferinței este compus dintr-un număr mare de specialiști afiliați la diverse universități din România. De asemenea, în prima zi a manifestării, îi va fi acordat titlul de Doctor Honoris Causa al Universității "Ovidius" din Constanța, președintelui Universității Ecologice București și directorul Institutului de Cercetări Juridice "Andrei Rădulescu" al Academiei Române, prof. univ. dr. Mircea Duțu.

Acesta nu este doar un teoretician al dreptului, un cercetător în domeniile de care se ocupă, ci și un practician al dreptului, un avocat foarte bine cunoscut în București și în țară, un câștigător al proceselor de seamă în care s-a implicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4128 secunde