La Năvodari

Procesiune cu icoana și veșmântul Cuvioasei Parascheva

1119
Procesiune cu icoana și veșmântul Cuvioasei Parascheva - parascheviparascheva1-1318439019.jpg
Astăzi, începând cu ora 16, Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va săvârși slujba Privegherii la biserica "Sfânta Cuvioasă Parascheva" din Cumpăna.
La această biserică au fost aduse, ieri, de la mănăstirea Peștera Sfântului Andrei, moaștele Sfântului Apostol Andrei, moaște ce vor rămâne spre închinare până sâmbătă, 15 octombrie. Credincioșii vor putea cinsti și moaștele Sfinților Epictet și Astion, care vor fi aduse de la Catedrala Arhiepiscopală.
Mâine, la biserica "Sfânta Cuvioasă Parascheva" din Cumpăna, Sfânta Liturghie va fi săvârșită începând cu ora 8.30.
Tot astăzi, la ora 17.00, la biserica "Sfânta Cuvioasă Parascheva" din Năvodari, va fi oficiată slujba Vecerniei. La ora 18.30, Ierarhul Tomisului va conduce procesiunea cu icoana, veșmântul Cuvioasei Pa-rascheva, mir și omofor de la mormântul Sfântului Ni-colae, pe următorul traseu: strada Constanței, Str. Mării, str. Frunzelor și str. Rândunelelor (Năvodari).
În anul 2006, biserica "Cuvioasa Parascheva" din Năvodari a primit veșmintele Sfintei Parascheva de la Catedrala Mitropolitană din Iași.
Cu prilejul prăznuirii Sfintei Cuvioase Parascheva, mâine, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va participa la Sfânta Liturghie oficiată la Catedrala Mitropolitană din Iași.
Pelerinii se vor putea închina moaștelor Sfintei Cuvioase Parascheva și ale Sfântului Policarp, Episcopul Smirnei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Octombrie 2011
Stire din Social : Fără curent electric
Joi, 06 Octombrie 2011
Stire din Social : Năvodari, fără curent electric
Pagina a fost generata in 0.3219 secunde