Prințesa și broscoiul, din nou, pe scenă

de Mirabela ȘERBĂNESCU Luni, 24 Februarie 2020 148
Timp de două zile, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”  vor juca „Prințesa și broscoiul”. Spectacolul va avea loc marți, 25 februarie, ora 10.00 și miercuri, 26 februarie, de la aceeași oră. 


Piesa este o adaptare după basmul „Prințul fermecat” al Fraților Grimm, regia și scenariul fiind semnate de Cristian Mitescu, actor, regizor, scenarist și realizator de programe în cadrul mai multor televiziuni. Ionuț Sergiu Anghel realizează coregrafia spectacolului, iar muzica îi aparține compozitorului Viorel Andrinoiu. 


Scenografia este marca binecunoscutei scenografe constănțene Eugenia Tărășescu Jianu. Spectacolul este recomandat copilașilor cu vârsta de peste patru ani și prinde viață prin jocul plin de măiestrie al talentaților actori ai scenei Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare”. Din distribuție fac parte: Arina Cojocaru, Grațian Prisacariu, Lică Gherghilescu, Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Andrei Stroescu și Tiberiu Roșu. 


„Prințesa nu s-a ținut de promisiune/, Deși i-am făcut un bine. Trebuia să mă aștept că mă va păcăli/, Pentru asta într-o zi va plăti. Ea nu știe că sunt un prinț fermecat. Și la ce folos dacă ar fi aflat?/ O prietenie pare cam ciudată/Între un broscoi și o fată”, începe binecunoscuta piesă. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei