„Prinț și cerșetor”, varianta online, pentru publicul constănțean

de Mirabela ȘERBĂNESCU Miercuri, 08 Aprilie 2020 228
Miercuri, 8 aprilie, de la ora 18.00, sunteți așteptați, cu mic, cu mare, de către colectivul Teatrului de Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, la o nouă întâlnire online cu „Prinț și cerșetor”, în regia lui Cristian Mitescu. Scenografia este realizată de Eugenia Tărășescu-Jianu, muzica îi aparține lui Dan Bălan, iar coregrafia poartă semnătura Mihaelei Lintzmaier. Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de peste 4 ani.

Din distribuție, fac parte: Cristian Munteanu, Vlad Munteanu, Rovena Paraschivoi, Daniela Manolache, Daniel Minciună, Clara Ghiuvelechian, Grațian Prisăcariu, Ion Ciolan, Andrei Stroescu, Tiberiu Roșu.

„În spectacolul nostru, ne jucăm cu acest personaj și întoarcem un regat cu susul în jos. Un copil de cerșetor ajunge să fie rege dintr-o joacă, iar jocurile, atunci când nu sunt controlate, pot fi periculoase. Poți ajunge rege indiferent de condiția socială, dar cerșetorului nostru i-au fost de folos lucrurile învățate, nu hainele pe care le purta sau familia în care s-a născut”, au precizat reprezentanții instituției de cultură. Taguri

Alte ştiri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei