Preșcolarii de la Grădinița „Perluțele mării”, implicați în numeroase ateliere de lucru

de Mirabela ȘERBĂNESCU Sâmbătă, 12 Octombrie 2019 802
Grădinița cu Program Prelungit „Perluțele mării” din Constanța a desfășurat, săptămâna aceasta, o serie de activități educative și alte evenimente culturale, toate acestea fiind înscrise sub egida „Erasmus Days”. Astfel, timp de două zile, între 10 și 11 octombrie, instituția a organizat o mulțime de activități, cu scopul de a disemina în cadrul comunității locale proiectele „Erasmus+” aflate în derulate la nivelul unității, în anul școlar 2019-2020. 


Acestea sunt: „My rights - My responsibilities”, „Travelling Projects - A journey to future competences”, „The old tortoise's treasure tales" și „Let's share our games”.


Cu această ocazie, cadrele didactice ale grădiniței au desfășurat numeroase ateliere de lucru cu preșcolarii, pe diverse teme specifice educației timpurii, au expus prezentări și filme animate educaționale, cu subiecte de interes pentru preșcolari. Totodată, evenimentul a găzduit expoziții foto și de artă plastică, precum și un spectacol interactiv, cu și pentru preșcolari. Potrivit directorului grădiniței, prof. Nicoleta Savu, proiectul „Erasmus+” are un rol decisiv în creșterea calității serviciilor de îngrijire și de educație, iar Grădinița „Perluțele mării” este aliniată tendițelor europene privind aceste servicii.
Taguri

Alte ştiri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei