Premii și burse de studiu pentru elevii secției de coregrafie a Colegiului de Arte

272
Premii și burse de studiu pentru elevii secției de coregrafie a Colegiului de Arte - premiisiburse1-1480433521.jpg

Articole de la același autor

Recent, s-a desfășurat Concursul Internațional de Dans Bucharest Dance Festival, de unde elevii secției de coregrafie a Colegiului Național de Arte "Regina Maria" s-au întors cu rezultate foarte bune și numeroase burse de studiu. 


Elevii care au reprezentat cu dăruire secția coregrafie a colegiului sunt din clasa a VII-a: Diana Enache, Gabriel Baida, Ștefan Coman, Edis Luca, Armand Săvulescu - Premiul I, la secțiunea open pregătirea și coregrafia prof. Roxana Xenis-Oprea, Francesca Coteanu și Iasmin Ramazan - Premiul II, secțiunea dans contemporan - duo, pregătirea și coregrafia prof. Roxana Xenis-Oprea. De altfel, Francesca Coteanu a mai obținut și Premiul I la secțiunea dans de caracter, pregătirea și coregrafia prof. Roxana Xenis-Oprea.
Din clasa a VIII-a: Raluca Pleșca - Premiul I secțiunea dans liric solo, pre-gătirea și coregrafia prof. Delia Boeru, Daria Nicoară (clasa a VIII-a).


Eleva Ramazan Iasmin, pregătirea prof. Carmen Chilea, a fost răsplătită cu bursă de studiu la New York, iar elevii Coteanu Francesca, Baida Gabriel și Luca Edis, pregătirea prof. Roxana Xenis Oprea, au fost răsplătiți cu burse de studiu în Italia. 


Cu aceste rezultate meritorii, elevii s-au calificat în Finala Dance Word Cup - Van-couver, Canada, în perioada 30 iunie-5 iulie 2017.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Iunie 2016
Stire din Cultură-Educație : Trei ani de "luptă"  cu sistemul
Pagina a fost generata in 1.1074 secunde