Premii pentru studenții Universității Maritime

271
Premii pentru studenții Universității Maritime - premiipentrustudentiiumc-1458068340.jpg

Articole de la același autor

Prin participarea la concursuri stu-dențești naționale și internaționale, studenții pasionați de electronică și telecomunicații de la secția Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații din cadrul Universității Maritime din Constanța aprofundează cunoștințele și își lărgesc experiența în domeniul electronic. 


De altfel, participarea lor la edițiile anuale ale concursului Tehnici de Inter-conectare Electronică a devenit o tradiție, o parte dintre ei obținând premii și certificat de designer PCB oferit de firmele din domeniu, reușind astfel să își transforme hobby-ul într-o profesie. Cei pasionați de sisteme automate au participat la concursuri de robotică internaționale ca Digilent, Infomatrix, unde au luat premiul I și medalia de aur. Ei au realizat, sub îndrumarea conf. Mihaela Hnatiuc, sisteme mobile telecomandate cu ajutorul telefonului sau vocal care preiau informații din mediu și le prelucrează. 


Anul acesta, studenții Iulian Lazăr (anul I), Georgian Trofim (anul II) și Bogdan Diaconu, împreună cu Alin Ghilezan și Roxana Vlăduță (anul III), au format echipa care va participa la concursurile Tehnici de Interconectare Electronică, Hard&soft și Infomatrix, de unde condu-cerea UMC speră să se întoarcă cu premii și medalii. După cum am aflat, sistemele pe care le realizează vizează aplicabi-litatea atât în industria electronică navală, cât și spațială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4255 secunde