Premii internaționale pentru elevii Liceului "Nicolae Bălcescu" din Medgidia

279
Premii internaționale pentru elevii Liceului

Articole de la același autor

O echipă de elevi ai Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia a obținut o mențiune specială la concursul NASA Space Settlement. 


Echipa, formată din elevii Richard Andrei Radu, Nicoleta Adelina Sava, Akan Giumaedin, Cristian Emanuel Bălan, Ștefan Grigore, Alexia Anamaria Moldoveanu, Serin Eden Noman și Răzvan Ștefan Cristea, coordonată de profesorul de informatică Mariana Carmen Copilu și profesorul de biologie Nicoleta Nicolau, a realizat proiectul intitulat "Neutrino-ArcRanss", apreciat de foarte mulți reprezentanți ai juriului. 


Toți elevii premiați și profesorii coordonatori sunt invitați la Conferința anuală "International Space Development Conference", organizată de National Space Society (NSS), între 24 și 27 mai, la Los Angeles, când va fi și festivitatea de premiere. 


De asemenea, elevul Emir Boșneag, elev în clasa a IX-a B la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu", s-a calificat la faza internațională a Concursului de proiecte Infomatrix, cu proiectul "Transport din viitor", sub coordonarea prof. Mariana-Carmen Copilu. 


Infomatrix, concurs organizat în colaborare cu Ministerul Educației Naționale, se adresează tuturor elevilor, iar obiectivul concursului este să-i încurajeze să-și folosească imaginația, pasiunea și creativitatea pentru a realiza inovații tehnologice care ar putea aduce o schimbare pozitivă în societate. 


Faza internațională a concursului va avea loc la București, în perioada 10 - 13 mai.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6764 secunde