Premiere la Cityplex Tomis Mall

938
Premiere la Cityplex Tomis Mall - premierelacitzplex-1414768424.jpg

Articole de la același autor

l Trăim într-o vreme a schimbărilor rapide, a crizelor și-a dezorientării. Sistemul financiar, energia, clima se schimbă. Toate problemele din aceste domenii au un lucru în comun: au fost create de oameni. Multe au fost create de absolvenți ai celor mai bune universități din întreaga lume. Este această nebunie un efect al educației? Documentarul "Alfabet" analizează sistemul educațional modern și lansează ipoteza că el reprezintă un obstacol în calea dezvoltării imaginației, a creativității și a gândirii libere a copiilor.

l "Boxtroli" este o fabulă comică amplasată într-un oraș cochet post-victorian ai cărui locuitori sunt obsedați de avere, apartenența la clasa superioară, dar și de cea mai puțitoare dintre toate soiurile de brânză. Pe sub pietrele lustruite ale pavajului din oraș sălășluiesc niște monștri care se târăsc afară din canalizare numai noaptea pentru a le fura orășenilor tot ce au ei mai scump: copiii și brânza. Sau cel puțin așa spune legenda în care cred cu toții. În realitate, Boxtrolii sunt niște creaturi ale canalelor extrem de blânde și de inofensive, un pic ciudate, din cauză că poartă cutii de carton reciclate ca pe un fel de carapace.

l Keanu Reeves revine la genul action cu "John Wick", un film în care interpretează personajul titular, un asasin plătit retras din activitate. Deși a lăsat praful să se așeze pe colecția de arme, Wick va începe să le folosească din nou pentru a se răzbuna pe gangsterii care i-au ucis câinele, singura amintire de la soția sa decedată. Conștient că acesta e doar începutul unei răfuieli pe viață și pe moarte, Wick nu se va da în lături de la nimic pentru a-i lichida pe gangsterii conduși de periculosul Viggo Tarasov (Michael Nyqvist).

l În contextul în care existența omenirii pe Terra este amenințată, un grup de exploratori depășește limitele spațiului și cucerește imensele distanțe ale unei călătorii interstelare. În regia lui Christopher Nolan, "Interstelar: Călătorind prin Univers" îi aduce în rolurile principale pe Matthew McConaughey, Anne Hathaway și Jessica Chastaine. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Doliu în televiziune!
Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : URAAA!!!  A venit vacanța
Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Evenimente religioase în week-end
Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Concert gospel,  pe scena  Casei de Cultură
Pagina a fost generata in 1.5024 secunde