Premiera spectacolului "Carmen, o dragoste mistuitoare", la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța "Căluțul de mare"

349
1
Premiera spectacolului

Articole de la același autor

Joi, 26 octombrie, ora 19.00 și vineri, 27 octombrie, ora 19.00, la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța "Căluțul de mare" are loc premiera spectacolului "Carmen, o dragoste mistuitoare", o adaptare după nuvela scriitorului francez Prosper Mérimée, apărută în 1847. 


Spectacolul este regizat de Toma Enache, cel care semnează și scenografia, scenariul fiind scris de Eugen-Adrian Cojocariu, iar coregrafia este realizată de Stela Cocârlea. Ilustrația muzicală stă sub bagheta compozitoarei Patricia Prundea.


Spectacolul pentru tineret se încadrează în etapa de vârstă 14+ și se bazează pe colaborarea de succes intre îndrăgiți actori ai scenei Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare", actori cunoscuți ai Teatrului de Stat Constanța și studente ale Facultății de Arte, secția Coregrafie.


Comentează știrea

un spectator
25 octombrie 2017
vai de noi!

Iar insistați cu ... Ilustrația muzicală stă sub bagheta compozitoarei Patricia Prundea... De câte ori să vă mai spun că un compozitor nu are baghetă iar ilustrația muzicală nu are nevoie de baghetă!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Octombrie 2017
Stire din Cultură-Educație : "Magia circului",  din nou la teatru
Pagina a fost generata in 0.4216 secunde