Premieră la Concursul Național de Matematică Lumina MATH

1604
1
Premieră la Concursul Național de Matematică Lumina MATH - luminamath-1352901503.jpg

Articole de la același autor

Mâine, la Școala Spectrum și la Liceul Internațional de Informatică va avea loc cea de-a XVI-a ediție a renumitului concurs național de matematică LuminaMath la care s-au înscris 408 elevi provenind din 25 de școli generale. Pentru prima dată este adresat și elevilor claselor a II-a și a III-a, pe lângă elevii claselor a IV-a, a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a.

Competiția este organizată în fiecare an de Grupul de instituții de învățământ particular Lumina Instituții de Învățământ, din care face parte și Liceul Teoretic Internațional de Informatică Constanța, în parteneriat cu Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, inspectoratele județene și Universitatea Europei de Sud-Est Lumina.

Rezultatele și clasamentele pentru fiecare etapă vor fi afișate pe website-ul oficial www.luminamath.ro și, de asemenea, elevii vor putea vedea raportul individual al lucrării lor. În data de 22 Noiembrie se vor afișa online rapoartele individuale ale lucrărilor elevilor. Pe 25 Noiembrie se va afișa clasamentul final și numele elevilor care au trecut mai departe la etapa națională, ce va avea loc pe 15 Decembrie. Pe 23 Decembrie se va afișa clasamentul final și câștigătorii concursului Lumina Math.

Comentează știrea

Palea Alexandru
20 noiembrie 2015
contest

Am incercat de mai multe ori sa ma inregistrez si nu am reusit La fel si colegii mei de clasa .De ce?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2685 secunde