Premieră absolută pe scena Casei de Cultură: "Un alt fel de cabaret"

159
Premieră absolută pe scena Casei de Cultură:

Articole de la același autor

Marți, 15 martie, de la ora 19, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, spectatorii de la malul mării vor avea ocazia să-i vadă pe "jurații" de la emisiunea "Te cunosc de undeva" alături de alți actori cunoscuți ai scenei românești, într-un alt fel de spectacol.

Cosmin Seleși, Aurelian Temișan, Tania Popa, Doina Botiș, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Dănilă, Manuela Cara, Monica Davidescu și Ozana Barabancea vor juca "Un alt fel de cabaret", după un text de Arthur V. Vesker, în regia muzicală a Manuelei Cara.

În spectacol urmărim evoluția actrițelor în două planuri, în scenă prin ceea ce văd de obicei spectatorii, adică spec-tacolul cu cântece și dansuri, iar în culise acolo unde spectatorii nu au acces, unde vom putea vedea problemele de familie ale actrițelor, problemele financiare ale unui teatru care se chinuie să supraviețuiască, schimbarea costumelor de la un dans la altul, pe scurt, viața lor din spatele scenei. Spectacolul arată strălucirea unui spectacol și drumul anevoios prin care se ajunge la lumina.

Prețul biletelor este de 60 și 80 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 22 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy  cu Teo, la Harlequin
Pagina a fost generata in 1.138 secunde