Pregătiți-vă copiii de școală cu VIVO!

254
Pregătiți-vă copiii  de școală cu VIVO! - vivoconstantacampaniedoneazaocar-1535898924.jpg

Articole de la același autor

VIVO! Constanța vă invită să fiți generoși! Dragi constănțeni, în perioada 3 - 9 septembrie, puteți lua parte, împreună cu copilul dumneavoastră, la campania "Donează o carte, educă un copil!". În acest fel, veți avea ocazia să vă învățați micuțul că este foarte important să fie generos cu cei mai puțin norocoși decât el și că a dărui altor copii săraci o carte este un gest nobil.

Puteți contribui la o educație frumoasă a micuțului dumneavoastră și, în același timp, participați la educația copiilor, pentru care achiziționarea unei cărți este doar un vis.

"Cărțile tale pot face un copil fericit! Vino cu orice carte de care nu mai ai nevoie și poți sprijini educația copiilor fără posibilități. Te așteptăm, în perioada 3 - 9 septembrie, între orele 17.00 - 20.00, în zona special amenajată de lângă Drogheria Auchan/Magazinul Orange, să faci o faptă bună", este mesajul reprezentanților VIVO!.

Evenimentul este organizat de VIVO! Constanța, în parteneriat cu Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman", iar cărțile donate vor fi atent selecționate și trimise către bibliotecile din județ și centrele de plasament. Mai mult decât atât, centrul comercial dă startul pregătirilor pentru noul an școlar, prin organizarea, până la data de 16 septembrie, a campaniei "Back to school", ocazia perfectă pentru a pregăti ghiozdanul copilului dumneavoastră.

Așadar, fie că sunteți în căutarea rechizitelor colorate și atractive, a ținutelor noi sau a articolelor sportive, sau pur și simplu doriți să îi cumpărați copilului jocuri educaționale sau distractive, la VIVO! Constanța găsiți tot ceea ce vă interesează. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 02 Septembrie 2018
Stire din Social : Donații de carte la VIVO! Constanța
Vineri, 23 Martie 2018
Stire din Social : VIVO! Constanța deschide PANDORA
Vineri, 16 Februarie 2018
Stire din Social : Love Days, la VIVO! Constanța
Pagina a fost generata in 0.6732 secunde