Pregătire pentru examene. Un nou set de teste de antrenament pentru Evaluarea Națională și Bac

289
Pregătire pentru examene. Un nou set de teste de antrenament pentru Evaluarea Națională și Bac - pregatirepentruexamenantrenament-1588610818.jpg

Articole de la același autor

Elevii de clasa a VIII-a și cei din clasele a XII-a și au XIII-a au la dispoziție un nou set de antrenamente pentru examenele de la vară. Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, din cadrul Ministerului Educației și Cercetării, a publicat cel de-al patrulea set de teste de antrenament.

Subiectele sunt elaborate de specialiștii CNPEE în concordanță cu noile programe aprobate prin ordin al ministrului Educației, adică fără materia semestrului al doilea. Elevii au la dispoziție cinci zile pentru a lucra testele respective, iar vineri au posibilitatea de a vedea cum s-au descurcat, după ce vor fi publicate baremele de evaluare și notare.

"Recomandăm rezolvarea testelor în zile diferite, în condiții apropiate celor din sala de examen, cum ar fi timp, modalitate de redactare, fără consultarea unor surse, iar, după publicarea baremelor se pot realiza inclusiv autoevaluări", precizează reprezentanții Ministerului Educației.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5056 secunde