Practică în Portugalia pentru 28 de elevi de la Colegiul "Pontica"

206
Practică în Portugalia pentru 28 de elevi de la Colegiul

Articole de la același autor

Pentru profesorii și elevii Colegiului Tehnic "Pontica", proiectul Erasmus+ pentru eurocompetențe în agricultură - desfășurat în parteneriat cu unități de învățământ de același profil din București, Călărași, Râmnicu Sărat și Buzău -, le prilejuiește nu numai un important schimb de experiență, dar și posibilitatea de a vizita locuri extrem de interesante.


Nu mai departe, cei cinci elevi de clasa a XII-a, specializarea veterinari, care au plecat week-end-ul trecut în cel de-al treilea flux de mobilitate, în localitatea Montijo (Portugalia), vor avea șansa ca pe lângă practica în abatoare, în ultimele patru zile de ședere, să viziteze o serie de obiective celebre, precum Muzeul Marinarilor din Belem, satul pescăresc Nazare sau orășelul Fatima, faimos pentru obiectivele sale religioase.


Ultima mobilitate din cadrul acestui proiect, ce are termen de finalizare în acest an, se va petrece o dată cu următoarea serie de elevi de clasa a XI-a, care va pleca la 1 aprilie în practică la ferme de creștere a animalelor tot din Portugalia.


"La sfârșitul proiectului, cei 28 de elevi cuprinși în mobilități vor fi retribuiți cu 330 de euro", ne-a declarat prof. Vasile Anghel, directorul Colegiului "Pontica".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4503 secunde