"Poveste de Crăciun" pentru toate vârstele, la Casa de Cultură

269

Articole de la același autor

Copiilor le plac mereu povestioarele și pentru că până la sărbători nu a mai rămas prea mult timp, ei sunt invitați, sâmbătă, 14 decembrie, de la orele 11.00 și 13.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. De ce? Ce se întâmplă aici? În sala de spectacole a instituției, atât copiii, cât și adulții vor putea lua parte la o "Poveste de Crăciun", din distribuția căreia fac parte Celina Nițu, Ruxandra Bălașu, Claudia Dionise, Gabriela Niță. 


Spectacolul este dedicat sezonului de iarnă și este inspirat din nuvela "Colind de Crăciun", de Charles Dickens, adaptată pentru toate vârstele. Altfel spus, aceasta este o poveste clasică, spusă cu umor și duioșie, pentru întreaga familie. Povestea spune că, în Ajunul Crăciunului, morocănoasă și zgârcita mătușă Matilda este vizitată de cei doi nepoței, Billy și Lilly, care vin să o invite la petrecere de Crăciun, însă pentru ea Crăciunul este doar un moment în care trebuie să cheltuiască, așa că nu știe ce să mai facă să-i refuze pe cei doi copii. 


Chiar la miezul nopții, când mătușa adoarme pe șezlong în casa ei, la cumpăna dintre Ajun și prima zi de Crăciun, face o călătorie în vis, în trecut, când Crăciunul era o bucurie, și în viitor, când s-ar putea să nu fie ținută minte așa cum și-ar dori. 
Când se trezește, găsește o surpriză care îi va schimba părerea despre Crăciun și acesta redevine o sărbătoare a bucuriei și a generozității. 


XXX 
Spectacolul, organizat de echipa "Un părinte mai bun", în parteneriat cu Teatrul "Coquette" din București, face parte din campania "Caravana cu povești", un proiect care aduce în viața copiilor și a părinților cele mai frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin teatru,  pentru că spectacolul este cea mai bună modalitate de a le deschide celor mici universul imaginației și de a se dezvolta, spre a deveni oameni deschiși, cu o cultură foarte bogată. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5552 secunde