Poveste cu "Happy End", în Parcul Tăbăcărie

199
Poveste cu

Articole de la același autor

Serile de teatru de la Pontul Euxin continuă duminică, 16 august, de la ora 21.00, cu piesa "Happy End". Aceasta va avea loc în Parcul Tăbăcărie, zona Amfiteatru, iar intrarea este liberă.

"Happy End" este o comedie savuroasă, în care cea mai ghinionistă fată din lume trece printr-o serie de situații imposibile, încercând să-și găsească marea iubire. Spectacolul spune povestea unei tinere fermecătoare care, ajunsă la vârsta de 30 de ani, decide că a sosit momentul să-și aleagă un bărbat cu care să-și împartă viața.

Timp de zece ani a avut grijă de o bătrână, dar, după ce aceasta a murit, se trezește complet singură. N-are familie, n-are niciun prieten, așa că începe o căutare ca în basme după Făt Frumos. Din păcate, pentru că trăim niște vremuri extrem de interesante, Făt Frumos capătă mai multe înfățișări. Cert este că finalul este unul fericit, ceea ce mulțumește pe toată lumea.

Regia poartă semnătura lui Alexandru Bogdan, scenografia îi aparține Silvanei Bratu, iar din distribuție fac parte Tudor Aaron Istodor și Raluca Aprodu.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 August 2020
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy în Parcul Tăbăcărie
Vineri, 07 August 2020
Stire din Cultură-Educație : Seri de teatru la Pontul Euxin
Pagina a fost generata in 0.762 secunde