Platformă electronică a calității, la Universitatea "Ovidius"

276

Articole de la același autor

Până la finele anului 2018, Universitatea "Ovidius" din Constanța va avea o platformă electronică instituțională a calității și integrității academice. Aceasta va fi realizată în cadrul proiectului "Calitate și integritate". 


Proiectul are ca obiectiv general creșterea capacității instituționale și îmbunătățirea calității activității didactice, inclusiv a respectării deontologiei și eticii academice, prin crearea și dezvoltarea platformei electronice instituționale a calității și integrității academice în UOC - Caliope. Platforma va asigura implementarea de mecanisme de evaluare a calității, vizibilitatea produselor științifice ale studenților, masteranzilor și doctoranzilor, dezvoltarea de practici și mecanisme de aplicare a normelor integrității academice. 


Din această perspectivă, proiectul își propune oferirea de soluții de învățământ încadrate în legislația națională, dezvoltarea și implementarea de structuri și proceduri pentru îmbunătățirea calității, promovarea respectării deontologiei și eticii academice prin constituirea în cadrul platformei Caliope a Depozitului digital instituțional, care să cuprindă lucrările de licență, masterat și doctorat, dezvoltarea de practici și mecanisme de aplicare a normelor privind calitatea și integritatea în comunitatea academică, precum și implementarea unor mecanisme de evaluare online. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4423 secunde