"Pisica doldora de bani" urcă pe scenă, în week-end

178

Articole de la același autor

Începând cu ziua de miercuri, 26 februarie, Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare" nu a mai susținut spectacolele anunțate. Potrivit reprezentanților instituției de cultură, acestea nu au mai fost puse în scenă, după circulara trimisă de către Inspectoratul Școlar Județean, care spune că atât școlarii, cât și preșcolarii nu vor mai susține în această perioadă niciun fel de activitate în afara unităților de învățământ. 


Totuși, părinții care vor să își ducă la teatru copilașii au posibilitatea de a o face duminică, 1 martie, de la orele 10.00 și 11.30, când, la teatru se va juca spectacolul "Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani". 


Piesa este o adaptare după S. Marsak și realizată de Mc Ranin, Lică Gherghilescu, pe o muzică de Dumitru Lupu. Astfel, timp de 55 minute, cei mici vor avea ocazia să urmărească aventurile unei pisici de Angora, văduvă, dar foarte bogată, care trăiește în lux, într-un castel medieval, fiind păzită de bătrânul și credinciosul motan Vasile, în timp ce nepoții ei orfani, doi pisoi sărmani, trăiesc pe străzi, în frig și fără adăpost. Lăudăroasă și fudulă peste măsură, ea își invită vecinii la o serată să le arate luxul în care trăiește. Printre invitați, se numără țapul și capra, cocoșul și găina, precum și vecina purcică. După petrecere, impresionați de cele văzute, oaspeții o invită pe pisică să le întoarcă vizita cât mai curând. 


Ce se întâmplă mai departe, asta veți vedea dumneavoastră vizionând piesa. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0147 secunde