"Pinocchio" îi invită pe cei mici la o porție de râs

157

Articole de la același autor

Actorii Teatrului de Copii și Tineret "Căluțul de Mare" îi așteaptă pe cei mici, astăzi, mâine și duminică, 18 martie, de la orele 10.00 și 11.30, la o nouă întâlnire cu "Pinocchio", în regia binecunoscutului regizor Cristian Mitescu. Scenografia este semnată de Eugenia Tărășescu Jianu, iar muzica îi aparține lui Dan Bălan. 


Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între patru și 12 ani. Din distribuție fac parte: Dana Manolache, Dan Minciună, Claudia Zaharia, Alina Manțu. 


Potrivit reprezentanților instituției de cultură, "Pinocchio" este o comedie muzicală pentru copiii de peste patru ani. Ca urmare, în acest spectacol se cântă, se râde și... se minte mult. Pe parcursul unei ore, copiii se vor putea conecta cu o păpușă fără fire, care vorbește, cântă, dansează, iar pe deasupra mai are și sentimente. 


"Nu am mai văzut până acum așa ceva în viața de păpușar. Noi, păpușarii, făurim vise, mai frumoase, mai urâte... depinde. Mulți copii nu știu sau nu înțeleg cât de complicată este această mașină de făurit vise, căreia îi spunem teatru de păpuși, poate nici nu trebuie să știe. Păpușile, ca și actorii, trăiesc fiecare poveste pe care voi o vedeți pe scenă. De multe ori, râd când le vine să plângă și glumesc când vor să tacă. Și asta numai pentru voi, copii!", au precizat reprezentanții Teatrului de Copii și Tineret. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Martie 2018
Stire din Cultură-Educație : Vă este "Dor de Basarabia"?
Pagina a fost generata in 0.4585 secunde