Pinguinul Magelan și Gașca Zurli aterizează la Casa de Cultură Constanța

274
Pinguinul Magelan și Gașca Zurli aterizează la Casa de Cultură Constanța - zurli21-1579640674.jpg

Articole de la același autor

"Gașca Zurli în jurul lumii" este numele spectacolului pe care îndrăgiții artiști îl vor susține, în data de 2 februarie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. Primul spectacol, cel de la ora 11.00, este deja sold-aut, așa că grăbiți-vă să vă luați bilete pentru cel de la ora 15.00. 


Ce se întâmplă de data aceasta? Pinguinul Magelan și-a propus să vadă toată România, fiecare oraș, fie că este mare ori mic. A prins drag de țara noastră, iar atunci când Magelan își propune ceva, el face în așa fel încât să-și vadă visul cu ochii. La fel i-a învățat și pe prietenii din Gașca Zurli, să lupte pentru visul lor. Așadar, trupa vrea să exploreze 
împreună lumea, să descopere locuri noi și mai ales să învețe lucruri noi despre țări și tradiții. 


"Pinguinul Magelan a prins drag de țara noastră, iar atunci când Magelan își propune ceva, el face în așa fel încât să-și vadă visul cu ochii", precizează actorii. 


Prețul unui bilet este de 40 lei, 90 lei și 150 lei, în funcție de locul ocupat în sală. Un bilet este valabil pentru o singură persoană, așa că toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă. 


XXX 
În ultimii ani, artiștii din Gașca Zurli au devenit extrem de iubiți de copii, iar spectacolele lor sunt așteptate cu sufletul la gură de către prichindei. 


Cea mai îndrăgită este fetița Zurli, pe numele său adevărat Vero Căliman. Fetița Zurli este veselă și pozitivă, iar expresiile ei preferate, atât de cunoscute sunt "au cilică mămăligă" și "burta în fața, nasul în vânt". Cordeluța de pe cap are două cornete stilizate, simbolul pasiunii ei culinare: înghețata. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6349 secunde