Vezi varianta desktop
Înapoi la ediţia de astăzi
Cultură-Educație

Petrică Miu: „Colegiul Tehnic de Marină din Constanța nu va fi desființat!”

Ştire online publicată Vineri, 12 Ianuarie 2018
de Andreea PERHAIȚĂ
Citeste articolul
abuz
consider un abuz din partea primariei si ISJ luare acestei cladiri a actualului lic, Navrom. Poate e o idee buna reinfiintarea lic. militar, dar sa fi ales alta locatie din palas sau la lic. Parvan, ca acele licee nu au multi elevi, nici performante. Liceul de marina este cu traditie, profil cautat, singurul din zona, sunt 500 si ceva de elevi si vreo 55 de anagajati, are rezultate bune la concursuri si Bac (comparand cu alte licee tehnice). Nu s-a investit in cladire dar sunt multe laboratoare dotate si s-au facut mari eforturi de catre profi si elev pt ceea ce exista acolo. Mutarea in alt sediu, in alta zona a orasului, mai ales si intr-una defavorizata duce sigur la desfiintare. Multi dintre actualii elevi nu vor mai veni ca trebuie sa schimbe 2-3 mijloace de transport, altii noi nu se vor mai inscrie la cls. 9 si asta e inceputul sfarsitului,,, distrugem ceva ce merge bine.
de la prof.
la fel
chiar asa credeti ca poarta 6 sau cet sunt mai bune decat palas...nu ..as zice la fel..tiganie peste tot
de la parinte
pt autor
slabut articolul...Grupul Școlar „Gheorghe Duca” si-a schimbat denumirea de mult
de la of
pla
Dupa expresia fetei de tamp nu mai are nicio nevoie de caracterizare acest subspecimen care culmea e seful invatamantului constantean, RUSINE !!!
de la o
LMM
Să nu uităm că actualul Colegiu Tehnic de Marină a preluat denumirea și arhiva fostei instituții militare și chiar o parte din "istoria" LMM-ului. Bustul din bronz aparținând lui A.I.Cuza se afla în custodia CTM si apartine LMM.
de la Absolvent
Lic de marina
Cei care funcționează acum la liceul de marina vor dispărea pt ca f mulți părinți nu își vor trimite copiii in Palas unde știm f bine ce populație face legea pe acolo.nici copiii din poarta 6 sau cet nu vor sa plece, o sa fie scandal,totul s-a făcut pe blat,exact ca si cu legile justiției .aici sunt 600 elevi si profesori.
de la Sorin
Social Eveniment Sport
Cultură-Educație Politică Economie
Actual Monden Fun
Arhiva