Peste 700 de profesori constănțeni află notele la Titularizare

560
2
Peste 700 de profesori constănțeni află notele la Titularizare - profesorii-1469544589.jpg

Articole de la același autor

Potrivit calendarului de desfășurare a concursului pentru ocuparea posturilor didactice vacante sau rezervate în județul Constanța, astăzi, cei peste 700 de profesori care s-au prezentat la proba scrisă își vor afla notele. 


Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/in-specția specială la clasă în profilul postului, iar pentru angajarea pe perioadă determinată, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 la proba scrisă și la proba practică/inspecția specială în profilul postului sau cel puțin media 5 la inspecțiile la clasă. Nota la inspecția specială sau proba practică reprezintă 25% din media la concurs. 


Contestațiile se vor înregistra la Inspectoratul Școlar, astăzi și mâine, urmând ca rezultatele finale să fie publicate pe 3 august. 


Comentează știrea

Stan, director pe perioada nelimitata
27 iulie 2016
Fara concurs

Ce nevoie are scoala 28 de concurs ptr ocuparea postului de director cand Stan e cea mai buna, cea mai tare din parcare? Lasati-o sa ramana directoare ca taaare ii mai place! Savureaza fiecare secunda in care e lasata sa-si faca de cap! Unde mai pui ca este si titulara......o doare la bașcheți.

titulara
27 iulie 2016
in prostie

Titulara facuta peste noapte! Tot ISJ sa traiasca! De cand dorea madam sa fie titulara in 28!?... Numai invarteli! Asta s-o pui sa faca, bineinteles, in favoarea ei. Definitivatul... varza, doctoratul... tot asa... De ce nu si titularizarea aranjata? Unde mai pui ca s-a comentat mult si bine ani in urma ca licenta si intreaga facultate a reusit s-o faca pe ciubucuri, cu aranjamente. Dovada ca habar nu are o iota germana! Monument de prostie pus pe functie si sustinut de ISJ.

Răspuns la: Fara concurs
Adăugat de : Stan, director pe perioada nelimitata, 27 iulie 2016
Ce nevoie are scoala 28 de concurs ptr ocuparea postului de director cand Stan e cea mai buna, cea mai tare din parcare? Lasati-o sa ramana...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5619 secunde