Peste 2.500 de elevi constănțeni, la olimpiadele școlare din acest week-end

385
4
Peste 2.500 de elevi constănțeni, la olimpiadele școlare din acest week-end - 2520deelevi-1454088094.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, 2.520 de elevi vor participa la două competiții școlare - Olimpiada de informatică și Olimpiada de limbă și literatură română - organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Sâmbătă, se va desfășura etapa locală a Olimpiadei de limbă și literatură română, la care vor participa 2.254 de elevi de nivel gimnazial și liceal.

Competiția se desfășoară în 15 unități de învățământ: cinci din municipiu (Școala Gimnazială Nr. 12 "B.P. Hașdeu", Școala Gimnazială "Spectrum", Școala Gimnazială Nr. 40 "Aurel Vlaicu", Colegiul Național Pedagogic "C. Brătescu", Liceul Teoretic "Decebal", și 10 din județ (liceele teoretice "I. Cotovu" din Hârșova, din Mihail Kogălniceanu, "Axiopolis" Cernavodă, Liceul Tehnologic "Jean Dinu" din Adamclisi, Școala Gimnazială Nr. 1 "G. Enescu" Năvodari, Școala Gimnazială Nr. 1 Tuzla, Școala Gimnazială "Gala Galaction" din Mangalia, Școala Gimnazială "L. Grigorescu" din Medgidia, Școala Gimnazială Nr. 1 Chirnogeni, Școala Gimnazială Nr. 1 Valu lui Traian). Rezultatele se vor afișa la fiecare unitate de învățământ și pe forumul Inspectoratului Școlar Județean Constanța. Pentru calificarea la etapa județeană, elevii trebuie să obțină 100 de puncte.

Duminică, 266 de elevi (210 liceu și 56 gimnaziu) vor participa la Olimpiada de informatică, etapa locală, care se va desfășura în șapte centre de concurs: cinci în municipiul Constanța (Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", Liceul Teoretic "Ovidius", Liceul Teoretic "Traian", Liceul Teoretic Internațional de Informatică, Școala Gimnazială "Spectrum" și două în județ - Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia, Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" Medgidia. Rezultatele se vor afișa sâmbătă atât la unitatea de învățământ desemnată centru de concurs, cât și pe forumul ISJ Constanța. 

Comentează știrea

ActionVictory'S
30 ianuarie 2016
Cartea ta..

Niciodată să nu privești studiul ca pe o datorie, ci ca pe un prilej demn de invidiat care te învață ce înseamnă influența eliberatoare a frumuseții pe tărâmul spiritului, pentru bucuria ta personală și beneficiul comunității căreia va aparține munca ta de mai târziu. citat celebru din Albert Einstein Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Simnon
30 ianuarie 2016
olimpiada???

ba, voi sunteti .....? participa la olimpiada de romana elevi care nu stiu sa scrie corect romaneste. am vazut la olimpiada pe scoala. nu pot sa cred ca niste analfabeti sunt impinsi de profesori la olimpiada judeteana.

adevar
31 ianuarie 2016
adevar

Te da in judecata pentru ca le ai facut inalfabeti

olimpiu
31 ianuarie 2016
olimpiade

bravo si felicitari elevilor care participa la olimpiade/ maidanezi de liceu golaneala va asteapta, fiecare liceu are lichele/ peste 10 ani nu vor mai exista cadre didactice, tineretul vrea salarii mari si munca foarte putina.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Începe sezonul concursurilor pentru elevi
Pagina a fost generata in 0.4002 secunde