Pe lângă premii au primit și reduceri la taxe

95
Pe lângă premii au primit și reduceri la taxe - univ1363769489139394226714162272-1430137795.jpg

Articole recomandate

Facultatea de Științe Economice, din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, a organizat sâmbătă, 25 aprilie, a treia ediție a Sesiunii de comunicări științifice pentru elevi – "Noi și Economia". Evenimentul s-a bucurat de participarea elevilor din 5 licee din două județe: din județul Constanța – Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu", Colegiul Comercial "Carol I", Liceul Tehnologic "Lazăr Edeleanu" Năvodari și Liceul Teoretic "Ioan Cotovu" Hârșova; din județul Tulcea – Colegiul Dobrogean "Spiru Haret". Tinerii economiști au prezentat în fața unui juriu format din cadre didactice ale Facultății de Științe Economice un eseu al cărui subiect s-a încadrat în una dintre următoarele arii tematice: Antreprenoriat; Banii și economia; Turismul - provocări și perspective; Marketing în afaceri.


Grupate pe două secțiuni, cele mai elaborate eseuri susținute de cei mai talentați oratori au fost recompensate în bani după cum urmează: Premiul I - 300 lei; Premiul II - 200 lei; Premiul III - 100 lei, la care se adaugă și reduceri substanțiale din taxa de școlarizare în primul an de studiu, în situația în care câștigătorii devin studenți ai Facultății de Științe Economice la studii de licență cu taxă, respectiv 100% - Premiul I, 50% - Premiul II, 25% - Premiul III.


La ambele secțiuni - Secțiunea I "Antreprenoriat - Banii și Economia" și Secțiunea II – "Turismul - provocări și perspective - Marketing în afaceri", premiul cel mare a fost adjudecat de reprezentantele Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu" din Constanța – Georgiana Ciritel și Adelina Hîrțopanu. Premiul al II-lea a revenit la prima secțiune elevelor Elena Mailat și Teodora Mișa, de la Colegiul Comercial "Carol I" din Constanța, iar la a doua secțiune elevei Mihaela Otilia Croitoriu, de la Liceul Tehnologic "Lazăr Edeleanu" din Năvodari. Premiul al III-lea a fost câștigat la ambele secțiuni de reprezentantele Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu" din Constanța: Andreea Adriana Emin, la prima secțiune, și de Ana Maria Loredana Apolozan, împreună cu Mariana Bianca Mirea, la cea de-a doua secțiune.


Entuziasmul elevilor participanți și susținerea profesorilor coordonatori au confirmat încă o dată importanța colaborării dintre învățământul universitar și cel preuniversitar din domeniul economic, care va continua la Facultatea de Științe Economice, din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, și în anii ce urmează, prin organizarea de noi ediții ale Sesiunii de comunicări științifice pentru elevi "Noi și Economia".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Februarie 2013
Stire din Actual : Premiile OSCAR 2013
Pagina a fost generata in 0.7965 secunde