"Părinți teribili", în regia Dianei Lupescu, la Casa de Cultură Constanța

162

Articole de la același autor

Spectacolul "Părinți teribili", de Jean Cocteau, în regia Dianei Lupescu, va fi pus în scenă astăzi, 9 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. Din distribuție, fac parte Diana Lupescu, Magda Catone, Marius Bodochi, Silviu Biriș, Raluca Jugănaru.

Organizatorii spun că există scrieri excepționale ale secolului al XX-lea, piese scrise impecabil, care conțin o poveste cu conflict puternic, piese care s-au jucat, cu deosebit succes, în toată lumea. Unul dintre asemenea texte, "Părinții teribili", montat de către Diana Lupescu, va fi jucat acum și la Constanța.

Astfel, actorii dau viață unei povești tulburătoare, despre viață și moarte, despre legătura dintre părinți și copii, într-un spectacol în care râsu’-plânsu’ este mereu prezent.

"Comicul și tragicul sunt atât de bine întrepătrunse, încât hohotele publicului se transformă în fior de emoție, aproape de lacrimi. Este povestea unui tată care se simte singur acasă, între soție, cumnată și fiu și caută scăpare în brațele unei tinere deosebit de frumoasă. Este și povestea unei mame, care își trădează soțul, apropiindu-se periculos de mult de fiu, pe care nu vrea să-l scape din mână. Este și povestea fiului, care dorește să fugă din brațele mamei și se refugiază în brațele unei tinere, întâmplător, iubita (neștiută) a tatălui", au declarat organizatorii spectacolului.

Cum se sfârșește toată această poveste, veți putea afla doar văzând spectacolul. Prețul unui bilet este cuprins între 60 și 100 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.71 secunde