Părintele Constantin Necula conferențiază la Constanța

287
2
Părintele Constantin Necula conferențiază la Constanța - parinteleconstantinnicula-1520436693.jpg

Articole de la același autor

În premieră, Părintele Constantin Necula conferențiază, mâine, la Constanța. Evenimentul se va desfășura, vineri, 9 martie, începând cu ora 18, la biserica "Nașterea Maicii Domnului" (Sfânta Maria) din Constanța, de pe bulevardul 1 Mai nr. 21, cu binecuvântarea și în prezența IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. 


Părintele Constatin Necula le va vorbi tinerilor "Despre responsabilitate și bucurie creștină". 


Organizatorii evenimentului sunt Arhiepiscopia Tomisului, prin Departamentul Cultural, Societatea Biblică Interconfesională din România și Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu.


Părintele Constantin Necula este Doctor în Teologie și conferențiar universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă "Sfântul Andrei Șaguna" a Universității "Lucian Blaga" din Sibiu. El este autor de cărți de predici, de studii și articole de specialitate, dar și de cărți pentru copii și tineret. A participat la numeroase conferințe în țară și în străinătate, precum și la emisiuni de radio și de televiziune.


Comentează știrea

Gigi
8 martie 2018
Un limbric , mic , mic ...

Ideea ca religia mai poate fi de folos poporului trebuie abandonata rapid . Progresul nu este posibil decat avand alaturi stiintele , singurele ajutatoare ale ridicarii natiei . Popalaii si calugarii , multi dintre ei homosexuali , pedofili , penali profitori , au doar o grija : romanii sa ramana in stadiul de legume lipsite de ratiune , lipsite de dorinta modernizarii . Oitzele trebuie sa ramana proaste , spre a putea fi mulse , tunse si belite temeinic si perpetuu ...

David
8 martie 2018
Parinte ? Nu , Satana !

Religia este otrava cotidiana picurata romanilor mai putin instruiti , mai putin simtitori la provocarile vietii traite si nu visate de popalai si calugari homosexuali , pedofili si profitori . Secatura asta de la Cluj , platit din banii prostilor , mai vrea cu aplomb , legarea de glie si de paraziti a romanului usor de pacalit , in lipsa unei minimale culturi modernizatoare . Panarama !

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Stire din Cetățenești : Evenimente dedicate Unirii Principatelor
Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Stire din Cetățenești : "Neam unit sau Bucuria de a fi român"
Pagina a fost generata in 0.3915 secunde