"Panică la operă", dar pe scena Casei de Cultură

226

Articole de la același autor

După succesul fulminant cu spectacolul "Prenumele", producătorii și regizorul acestuia se reunesc pentru o nouă producție teatrală. "Panică la Operă", de Ken Ludwig, este al doilea spectacol marca Wonder Theatre. 


Anul acesta, spectacolul debutează și la Constanța, pe scena Casei de Cultură, pe data de 26 ianuarie, cu un concept regizoral inedit, semnat Răzvan Săvescu, cunoscut pentru serialele de televiziune, piesele de teatru și filmele de cinema realizate, dintre care cele mai renumite sunt serialul "La Bloc", piesele de teatru "Popcorn" și "Prenumele" și prima producție cinematografică, parțial filmată în New York, "America, venim!".


Denumită de Washington Post "Una dintre cele mai bune comedii ale secolului XX", piesa a fost produsă pentru prima dată cu mare succes în West End (1986) și pe Broadway (1989), fiind ulterior repusă în scenă în anul 2010. De atunci, "Panică la Operă" a fost tradusă în 16 limbi și jucată în 25 de teatre din întreaga lume.


Distribuția: Leonid Doni, Cătălin Babliuc, Anca Dumitra, Monica Davidescu, Mirela Zeța, Ecaterina Ladin, Mihai Munteniță, Răzvan Săvescu.


Prețul biletelor este de 50 și 70 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Decembrie 2016
Stire din Actual : TRAGEDIE. Un bărbat a fost găsit MORT
Pagina a fost generata in 1.9218 secunde