"Omul carte", la Școala Gimnazială nr. 12 "Bogdan Petriceicu Hașdeu"

280

Articole de la același autor

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 12 "Bogdan Petriceicu Hașdeu" din Constanța au avut ocazia, la sfârșitul săptămânii trecute, să le afle poveștile și să stea de vorbă cu mai multe personalități din județul Constanța.

Activitățile, derulate în cadrul proiectului "Omul carte", s-au derulat atât la clasele primare, cât și la cele gimnaziale. Acestea au drept scop dezvoltarea personală a elevilor, prin dialogul acestora cu personalități denumite generic "Omul carte", din diferite domenii de activitate.

"Ajuns la cea de-a patra ediție, acest eveniment este așteptat cu nerăbdare de către elevii școlii noastre. Sperăm ca activitățile să devină un model de bună practică, un tip de educație nonformală, interactivă, în care societatea să se implice direct în educație, facilitând astfel dezvoltarea caracterului și a personalității elevilor noștri, oferindu-le adevărate modele", a precizat directorul unității de învățământ, prof. Adelina Oșca.

Așa se face că micii școlari au putut să stea de vorbă cu polițiști de frontieră, dar și cu medici de la Urgența Spitalului Clinic Județean Constanța. La final, mulți dintre ei erau deja hotărâți să se facă la rândul lor polițiști sau doctori. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6414 secunde