Oaspeți de seamă la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia

543

Articole de la același autor

Luni, Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia va primi mai mulți oaspeți speciali. Sunt așteptați profesori și elevi din Franța, Germania și Polonia, parteneri în cadrul proiectului Erasmus + "Skills for life". 


Proiectul este coordonat de Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" și va fi implementat timp de doi ani cu principalul scop de a îmbunătăți abilitățile de viață și de a mări șansele de angajare ale elevilor din școlile partenere. 


"Skills for life" a debutat în luna septembrie 2017 și, până în prezent, au fost implementate chestionare de identificare a activităților preerate, chestionare de identificare a abilităților de comunicare și relaționare pentru elevi și activități de identificare a competențelor IT pentru beneficiarii direcți ai proiectului.


"Participanții au organizat o conferință virtuală, au lucrat pe platforma moodle, au creat materiale didactice și au participat la organizarea întâlnirii transnaționale de predare, învățare, formare, dezvoltând în acest mod competențe sociale și manageriale. De asemenea, au fost realizate activități de informare, diseminare, de management și comunicare. Prin activitățile derulate până în prezent, elevii au conștientizat faptul că au nevoie de perfecționarea abilităților necesare în viața personală și profesională, pentru a deveni competitivi pe piața muncii", explică prof. Marius Ștefăniță Furtună, directorul liceului din Medgidia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3606 secunde