O sărbătoare în stil românesc, cu tinerii de la Total Dance Center

467
O sărbătoare în stil românesc, cu tinerii de la Total Dance Center - tdctricolor-1512299050.jpg
Tradiția, valorile și semnificația zilei de 1 Decembrie, atât de importante pentru neamul românesc, devin anul acesta prilej de sărbătoare în pași de dans pentru generația tânără a școlii de dans Total Dance Center din Constanța. Pe lângă valorile la care țin cu toată tăria, ei sunt tinerii ce înțeleg rostul și sensul de a fi român.

"Unirea este un cuvânt care depășește limitele impuse de timp și spațiu și care creează o legătură profundă între românii din toate locurile și din toate timpurile. Primul pas spre o Românie unită rămâne cea mai sublimă pagină a istoriei noastre, fiind totodată și cel mai înalt act de voință națională înfăptuit vreodată.

Pentru a arăta că România este pământul prezentului și al viitorului lor, tinerii dansatori, plini de speranță și de mândrie în suflet, vor celebra sărbătoarea națională printr-un Flashmob motivant. Evenimentul în sine se dorește a fi o mișcare unitară, la care sunt invitați să participe toți constănțenii ce își valorifică originile.

Toți cei ce simt că România este patria sufletului lor sunt invitați să ni se alăture acestui moment și să sărbătorească 1 Decembrie prin muzică și dans. Încingeți o horă alături de ei și strigați, cât puteți de tare, cât de mândri vă simțiți de faptul că sunteți români", declară instructorii Total Dance Center.

Flashmob-ul TDC va avea loc chiar pe 1 Decembrie, de la ora 18.00, la City Park Mall. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4317 secunde