O nouă premieră la Teatrul de Stat: "Inima Reginei Maria"

203

Articole de la același autor

Teatrul de Stat Constanța (TSC) se află pe ultima sută de metri cu prezentarea noii premiere, spectacolul "Inima Reginei Maria", de Radu Aldulescu, în regia Alinei Hiristea. Spectacolul va avea premiera sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 19.00, și reprezintă demersul instituției de cultură pentru a sărbători Centenarul Marii Uniri, prin rememorarea Reginei Maria a României, cea care a avut un rol determinant în parafarea Unirii de către marile puteri ale lumii.

Distribuția este alcătuită din actori ai Teatrului de Stat Constanța și studenți de la Facultatea de Arte a Universității "Ovidius" din Constanța, iar scenariul a fost realizat de unul dintre cei mai apreciați romancieri contemporani, Radu Aldulescu, după jurnalele Reginei Maria.

Pe scenă vor urca Dana Dumitrescu, Remus Archip, Nina Udrescu, Cristina Oprean, Mirela Pană, Georgiana Mazilescu, Marian Adochiței, Liviu Manolache, Marian Adochiței, Cosmin Mihale, Laura Iordan Adrian, Liliana Cazan, Alina Manțu, Florentin Roman, Adrian Dumitrescu etc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5051 secunde