O nouă ediție a Festivalului "Spiritul lui Caragiale"

332
1
O nouă ediție a Festivalului

Articole de la același autor

Ajuns deja la cea de-a XII-a ediție, Festivalul național concurs de teatru "Spiritul lui Caragiale", va avea loc sâmbătă, 28 mai, de această dată pe scena Palatului Copiilor din Constanța.

Evenimentul, avându-l ca motor și… promotor pe prof. Vasile Coman, un dascăl mult apreciat în învățământul constănțean, a suscitat de data aceasta interesul și mai multor unități de învățământ din țară, printre participanții numărându-se echipe din Mureș, Harghita, Vaslui, Bacău, Argeș, Prahova, Bihor și municipiul București.

Festivalul este prevăzut pe mai multe secțiuni: monolog, adaptare după creația lui I.L. Caragiale, dar și teatru - din creația lui Caragiale, dar și a lui Vasile Alecsandri. De asemenea, va exista și o secțiune afiș, lucrările urmând a fi expuse pe holul Palatului Copiilor. "Jocul prin teatru este o școală educațională, pe care copiii o frecventează grație maestrului de la catedră cu multă bucurie și multă plăcere. Spre exemplu, atunci când predau «Vizită» la clasa a V-a copiii se întrec pe grupe, pe personaje", mărturisea prof. Coman.

Comentează știrea

fcAAmdvFXDiHCfs
7 decembrie 2016
TmOTiktjsTs

6UzJtx pejyokbbkfce, [url=http://jpidscytahuc.com/]jpidscytahuc[/url], [link=http://afxnwfosbnfc.com/]afxnwfosbnfc[/link], http://lnysumgxpmjz.com/

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Mai 2016
Stire din Cultură-Educație : Teatru de păpuși,  la Harlequin
Pagina a fost generata in 1.8223 secunde