O bogată… "Școală Altfel" la Poarta Albă

431
O bogată…

Articole de la același autor

Ieri, s-a desfășurat la Colegiul Agricol Poarta Albă a treia activitate din programările săptămânii "Școala Altfel", care, așa după cum declara prof. Anghelina Târnă, director, s-au bucurat de un real interes în rândul elevilor. "Având în vedere profilul liceului, am ales perioada aceasta fiind mai ofertantă din punctul de vedere al produselor agricole. Mâine (astăzi - n.r.) va avea loc o igienizare a școlii, inclusiv serele și parcul dendrologic", a mai adăugat același director.


După o deschidere cu Ziua recoltei, o paradă a costumelor din materiale reciclabile, ieri a fost programată o expoziție de desene, colaje, postere pe tema toamnei.


În prima parte a activității, elevii au realizat desene în creion, cariocă, acuarelă, colaje cu frunze, flori și fructe uscate și postere, iar în partea a doua, creațiile au fost expuse în holul școlii și jurizate de către cadrele didactice. Au fost apreciate originalitatea, creativitatea și imaginația. S-au acordat premii pentru realizarea celui mai frumos desen, colaj și poster.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4387 secunde