O aniversare "dulce" dedicată patronului spiritual de Colegiul "Mihai Eminescu"

210
O aniversare

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 11.30, la sala Elpys a Teatrului de copii și tineret "Căluțul de mare", Colegiul Național "Mihai Eminescu", în parteneriat cu instituția-gazdă și societatea Silvian Star SRL, organizează spectacolul "Porni Luceafărul", dedicat aniversării a 165 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu.

"Parteneriatul cultural are în vedere promovarea activităților cu caracter artistic-educativ, în vederea sensibilizării elevilor cu privire la importanța operei și a personalității poetului nepereche. Se va organiza o succesiune de momente artistice - muzică, recitare, proiecție -, cu sprijinul profesionalismului artiștilor teatrului, iar societatea Silvian omagiază aniversarea poetului cu o creație culinară, prăjitura «Mihai Eminescu», un subtil joc al gusturilor și al aromelor", ne-a dezvăluit prof. Camelia Ciurescu, directorul colegiului.

Vor participa la aceste activități elevii și profesorii Colegiului Național "Mihai Eminescu", dar și personalități ale vieții culturale constănțene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4383 secunde