Nume celebre au jurizat Concursul Internațional de Dans "Marea Neagră"

289
Nume celebre  au jurizat Concursul Internațional de Dans

Articole de la același autor

Colegiul Național de Arte "Regina Maria" a încheiat o nouă ediție de succes a Concursului Internațional de Dans "Marea Neagră", considerat o sărbătoare a frumuseții, a eleganței și care s-a bucurat de parti-ciparea a 400 de tineri artiști.

Toate școlile participante, atât instituții vocaționale de stat, cât și școli particulare din Constanța, București, Iași, Bacău, Brăila și Bulgaria, au obținut peste 200 de premii la diverse categorii de vârstă, la diverse discipline de concurs.

Căutând dincolo de pretextul unei competiții, confirmarea muncii, a propriei valori, rezultatele obținute sunt un indicator al succesului, bucuria concurenților fiind sporită de faptul că au primit premiile chiar din partea membrilor juriului, format din nume sonore ale artei coregrafice românești și internaționale: Kremena Atanasova Shopova - director al Companiei Era Dance Company, Bulgaria; Anita Asenova - director artistic al Studioului de Dans Freedom, Bulgaria; Traian Vlaș - prim-solist la Teatrul Național de Operetă "Ion Dacian", București; Lisa Seceleanu și Mihail Mîndruțiu - ambii profesori coregrafi la Colegiul Național de Arte "Regina Maria", care s-au declarat impresionați de evoluțiile pe care le-au avut copiii și adolescenții.

Colegiul Național de Arte "Regina Maria" se poate lăuda cu cele 15 premii I, nouă premii II, cinci premii III și două mențiuni obținute în condițiile în care departajarea a fost dificilă, după afirmațiile juriului.

La final, scăpată de sub imperiul emoțiilor, prof. coregraf Carmen Chilea, director adjunct, declara: "Mulțumiți de organizare, participanții au privit acest concurs ca pe o experiență din care pot învăța cum să devină mai buni și ne-au asigurat de participarea la edițiile următoare, ceea ce transformă această competiție într-un real succes". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Sunt sigur că nu vreau să fumez!"
Pagina a fost generata in 0.577 secunde