Nu ai intrat la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” în vară? Acum mai ai o șansă!

de Mirabela ȘERBĂNESCU Joi, 12 Septembrie 2019 171
Luna aceasta, toate universitățile de la malul mării organizează cea de-a doua sesiune de admitere pentru tinerii care nu au avut șansa de a prinde un loc la facultate în vară. Spre exemplu, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a scos la concurs pentru această etapă, un număr de  67 de locuri la licență și 145 la masterat. 


Potrivit reprezentanților instituției, candidații își pot depune dosarele atât online, cât și la sediul academiei, însă numai până pe data de 17 septembrie (de luni până vineri, între orele 9.00 și 15.00). Pentru că nu au mai rămas locuri la forma de învățământ fără taxă, admiterea se va face pe bază de concurs de dosare.


Pentru cei care optează pentru un loc la masterat, acestea au fost distribuite pentru toate specializările. Astfel, la Sisteme Electromecanice Navale mai sunt vacante 25 locuri, la Științe Nautice - 35 locuri, Inginerie și Management Naval și Portuar - 15 locuri, Managementul Sistemelor Logistice - zece locuri, Operarea și Conducerea Sistemelor Electroenergetice Navale - 60 locuri.
Taguri

Alte ştiri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Ieri, ora 15:18

Titlurile zilei