Noi vedete în recital la Callatis Fest

130
Noi vedete  în recital  la Callatis Fest - noivedeteinrecital-1408723868.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, pe scena scoică din Portul Turistic Mangalia, Callatis Fest 2014 va aduce noi vedete în fața turiștilor, dar și a localnicilor.

Sâmbătă, 23 august, de la ora 20.30, Gala premiilor de excelență Callatis prilejuiește recunoașterea valorilor din diferite domenii ale vieții cultural-artistice precum Horia Gârbea, Ioan Cristescu, Dinu Grigorescu, Tatiana Odobescu, Gicu Todor, Nicu Covaci, dar și reîntâlnirea cu Nico și Schobby cu noul lor single "Clipe", cu Paula Seling, cu Anca Sigartău și cu numerele de magie ale lui Bogdan Muntean. Cea de-a treia seară a festivalului se va încheia în forță cu microrecitalul PACT by Leo Iorga & Adi Ordean și recitalul trupei Phoenix.

Ultima seară a Callatis Fest 2014, Top Romanian Brands, este un pretext pentru a aduce pe scena festivalului branduri artistice. Astfel, duminică 24 august, de la ora 20.30, vor încânta publicul interpreții Vlad Miriță în duet cu Ioana Picoș, Mihai Trăistariu, Sonny Flame, trupa Iris și Nicolae Voiculeț Orchestra cu invitații săi speciali Anca Sigartău, Silvia Chifiriuc, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu. Aceștia vor încheia ediția din 2014 a festivalului Callatis pe ritmurile muzicii iubite de toți turiștii de la malul mării. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5202 secunde