Noi proiecte de dezvoltare la Universitatea "Ovidius"

253
Noi proiecte de dezvoltare la Universitatea

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" din Constanța va organiza în perioada următoare o serie de proiecte de dezvoltare instituțională în șase domenii strategice. 


Potrivit reprezentanților instituției, acestea au în vedere creșterea echității sociale și sporirea accesului la învățământul superior, corelarea ofertei educaționale cu cererea pieței muncii, internaționalizarea învățământului superior, dezvoltarea infrastructurii de susținere a activităților didactice universitare, sprijinirea activităților societăților antreprenoriale studențești, îmbunătățirea calității didactice, respectarea deontologiei și eticii academice, precum și susținerea cercetării de excelență. 


Cele șase proiecte sunt: "Gaudeamus Igitur - șanse egale la educație", "Măsuri active pentru internaționalizare în cadrul Universității «Ovidius» - educație și cercetare fără frontiere", "Dezvoltarea bazelor de practică în Universitatea «Ovidius» prin înființarea, amenajarea și dotarea Cercului de Excelență în pregătirea animatorului socio-educativ". Apoi, urmează "Susținerea activităților Societății Antreprenoriale Studențești «Ovidius Innovation Center», "Calitate și integritate. Crearea și dezvoltarea în Universitatea «Ovidius» din Constanța a Platformei electronice instituționale a calității și integrității academice" și "Cercetare biomedicală de excelență în Universitatea «Ovidius».


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6647 secunde