Noi directori de licee și școli constănțene

1047
2

Articole de la același autor

Începând cu 1 septembrie, conform deciziei Consiliului de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, câteva dintre unitățile de învățământ constănțene vor avea directori noi. 

La Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța, prin pensionarea prof. Mihai Ungureanu, a venit la conducere prof. Liliana Bârlădeanu, fost director adjunct, la Liceul Teoretic "Axiopolis" din Cernavodă, după renunțarea prof. Dumitru Covatariu, a fost numită prof. Nicolița Bărbulescu, la Liceul Teoretic "George Călinescu" a fost numită prof. Elena Crăcea, la Liceul Teoretic "Ioan Cotovu" din Hârșova a revenit prof. Alexandru Bujeniță, la Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu - prof. Claudiu Revnic. La Școala Gimnazială nr. 16, noul

director este Ion Denys Ciorogaru, iar la Școala nr. 7 "Remus Oprea-nu" - prof. Cristina Trancă. 

Comentează știrea

sile
11 septembrie 2013
bine

Sa fie schimbata si directoarea de la scoala gen nr.2 din Valu lui Traian-Viceamiral Murgescu.Se poate verifica usor la un chestionar cu parintii copiilor care au terminat scoala acolo sau inca sunt elevi.Aceasta doamna este un om isteric , betiv si nepotrivit pentru acest post.

corina
15 septembrie 2013
revnic

Vai de scoala noastra cu un pampalau director!!!revnic e un om sarac cu duhul sarmanul de el!dar il va conduce mireluta si monicuta cu siguranta!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Septembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Directori schimbați la Mangalia
Marţi, 04 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ce școli nu fac cursuri astăzi
Pagina a fost generata in 0.4481 secunde