Noi adjuncți la șefia ISJ Constanța

1552
14
Noi adjuncți la șefia ISJ Constanța - noiadjuncti-1466694041.jpg

Articole de la același autor

În aceeași zi în care "Cuget Liber" publica numele posibilelor candidate la funcția de inspector școlar general adjunct, la Inspectoratul Școlar Județean Constanța au sosit numirile celor două profesoare care întregesc echipa de la vârf a acestei instituții, cu mandat de la Ministerul Educației, începând chiar din 22 iunie.

Așadar, prof. Andreea Artagea, profesor metodist la Casa Corpului Didactic, și prof. Iris Sarchizian, directorul Școlii Gimnaziale nr. 38 "Dimitrie Cantemir", vor face echipă cu prof. Alina Codreanu, fiecare cu atribuțiile sale, care urmează a fi stabilite în zilele următoare.

Reamintim că, în luna februarie a anului trecut, când părăsea din aceeași postură în care revine sediul din str. Mihai Eminescu, de sub tutela inspectorului general Răducu Popescu, la acea vreme, prof. Sarchizian declara, pentru "Cuget Liber", că este mai mult decât fericită să revină înapoi la catedra de biologie a Școlii Gimnaziale nr. 38, adăugând că decizia de a pleca a fost luată din considerente absolut personale. Cert este că a fost unul dintre cei mai lăudați coechipieri ai lui Popescu, alături de Alina Codreanu, din punctul de vedere al pregătirii în domeniul legislativ și managerial. 

Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Profesor
23 iunie 2016
sarchizian si artagea

Numai minciuni! A fost si este o palarie prea mare pentru sarchizian , dovada ca n-a rezistat atunci nici 4 luni di nu s-a evidentiat cu nimica ... cum se va intsmpla si acum. Degradabil pentru inv constantean... referitor la Artagea -o nulitate profesional dar cu bani cu relatii si lipitoare de afise pentru PNL.

Kirdar
24 iunie 2016
Absolut nefericita

Asocierea dintre Sarchizian si Bucovala, o nefericita si trista zi. Sarchizian a pierdut tot. Rusinos si penibil.

Detotjenian
24 iunie 2016
iris asociere rusinoasa

Prostovala și Cretinitzu alături de Maicalgecsan sunt completate de doua nulități. Sarchizian o revenire rușinoasă în acest antourage. Vai de noi cu asa șefi. Am ajuns de rasul Romaniei.

Un cunoscator
24 iunie 2016
Echipa de... incompetente

Hai ca s-a intregit echipa incompetentelor din ISJ. "Profesionista" Sarchizian era tot ce le lipsea. Pacat ca nu se hotaraste ce vrea: profesoara, directoare, inspectoare??? Pe la scoala 38 nu statea, avea program de lauza. Acum Prostovala ii face program de 3 ore pe zi?

scolar
24 iunie 2016
isj

nu toti elevii de la profilul pedagogic au aptitudini de educator-invatator mai ales la 18 sau 19 ani; poate se gasesc metode mai bune de testare, salariile sunt mici in invatamant iar copilasii neascultatori .

ordinara situatie!
24 iunie 2016
Artagea a sustinut anul trecut examenul la minister

Artagea si Plopeanu au candidat anul trecut ptr functia de director CCD si a luat examenul Plopeanu. Acum au gasit loc totusi s-o numeasca in acest an...si totusi noua metodilogie spune:"... nu vor fi numiti ce-i ce n-au luat examenul sau cei ce nu s-au inscris la examen..."...ilogic suna si continutul metodologiei ! hai ca s-au facut de ras cu totii. nitu si sorin si-au imbogatit cv-ul, ptr c-au facut drumul spre bucuresti, fara macar sa sustina examenele...sarchizian...cine este?....probabil ca platesc si ei pe rand sa-si imbunatateasca cumva....oricum...cv-ul, numai sa mai adauge ceva prin el...dar asa fara munca si sudoare...asa la mana intinsa... cam rusinos, mai cucoanelor...degeab incercati sa va amagiti singure spunand:"pai ce sa facem daca ne-au propus?!...ce vina avem?.."..RUSINOS!!!! N-ATI FACUT NIMIC SA MERITATI! CHIAR NIMIC!...CINE SE ASEAMNA SE ADUNA: bucovala, codreanu....si noii NEAVENITI

Poteica
24 iunie 2016
poate ca suntem carcotasidar...totusi...

...cred ca aceste numiri in functie se fac pe principii lipsite de valoare...si ma intreb daca bucovala ii cumpara concursul lui codreanu, codreanu ii spune acum lui bucovala:"...le vreau pe artagea si sarchizian ca putem face ce-am mai facut si pana acum..."....e cam grav unde s-a ajuns. cand prostii prind functii, spun prosti ptr ca ca fie printr-o prostie au ajuns acolo fie pot fi usor manipulati si ceruti in functii. si prostia asta are multe forme... parca s-au dus 3 fete la concurs, ele n-au avut sustinere? le e teama de ceva astora? totusi au avut punctaj mare. ceva u se cam leaga aici...aveti grija totusi cu machedonii prin functii....totusi era bine sa-i tineti un pic in frau ca astia chiar cred ca merita si ca totul se cumpara...

smenarii
24 iunie 2016
ca la usa cortului

cel mai probabil sarchizian a fost pusa peste capul lui bucovala, la insistenta lui popescu, care mai are cozi de topor la minister. cineva trebuie sa stearga urmele de la fondurile europene precum si alte magarii si cine e mai potrivit decat prietena de familie a manglitorului sef, pupincuristul lui mazare ? in mod sigur si bucovala vrea sa iasa din mocirla in care a fost tarata de popescu si a acceptat situatia.

Răspuns la: poate ca suntem carcotasidar...totusi...
Adăugat de : Poteica, 24 iunie 2016
...cred ca aceste numiri in functie se fac pe principii lipsite de valoare...si ma intreb daca bucovala ii cumpara concursul lui codreanu, codreanu...
HORA MARE
24 iunie 2016
A INCOMPETENTEI

La cele spuse mai sus despre ISJ adaugati multe incompetente ( directoare ) numite de amintita institutie tot pe criterii politice sau de cumetrie. Profesionalism -zero. nesimtire cat cuprinde, rautate si orgolii cu carul. La Sc 28 se asteapta sa se dea actuala conducere jos ( si plina si plinuta),Consiliul de miercuri a durat 4 ore, ce-i drept era primul dupa 4 luni. A iesit cu scandal, cu tot cu monitorizare ISJ. S-a luat copie a procesului verbal la ISJ. Poate VAD SI POATE POT SA INTELEAGA si cele din conducere- noua sau veche, mai precis poate vor sa vada habarnismul actualului CA si al directoarelor. Ati mai auzit de 18 titularizari pe 17 posturi de invatatori? La 28 se poate. Ati auzit de incheierea situatiei la invatatura si disciplina fara consiliu profesoral ( la cl VIII )? La 28 se poate. Ati mai auzit de sali de sport inchise ca nu au aviz PSI desi termenul de obtinere al avizului este 31.12.2016? Tot la 28 se poate. Ati auzit de cereri repetate de eliberare de adeverinte nerezolvate timp de un an si jumatate? Tot la 28 gasiti.Ati auzit de taieri ilegale de zile de munca sau de concediu? Veniti la sc 28.Vreti o comisie de disciplina sau o sanctiune care nu are nicio baza legala, unde motivele inventate nu-si regasesc nicaieri continutul?( LEN, ROFUIP, ROI, etc) Le-a inventat doamna Stan. Veniti sa-i dati drept de autor. Mai sunt cel putin 10 astfel de dovezi ale habarnismului, incompetentei, rautatii. Cele in cauza au un obraz atata de gros ca nici in fata evidentelor nu recunosc.Dar a doua zi dupa consiliu, doamna Stan, in concediu de odihna in timpul anului scolar,era deghizata, amestecata printre parintii din curtea scolii.AR FI O NOUTATE SA SIMTA RUSINE. Vom vedea la evaluarea directorilor. Oare o mai apuca? Sau va fi nevoie sa ne adresam instantelor de drept?

miha stan
25 iunie 2016
are nevoie de altceva

S-a ascuns printre parinti in SCOALA EI? In JUCARIA EI? Femeia asta, Mihaela Stan se crede in filme......a luat-o pe aratura rau de tot. Si noi mai avem pretentii sa fie monitorizata, sa comunice normal, sa faca lucruri normale.....cand ea are nevoie de un medic! Luati-le pe astea de pe capul nostru, fratilor!

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 0.3078 secunde