Neversea 2019, o ediție spectaculoasă cu super DJ

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 13 Februarie 2019 293
Ediția a treia a festivalului pe plajă Neversea, care se va desfășura la vară la Constanța, pe Plaja Modern, se anunță una spectaculoasă, atât din punct de vedere al artiștilor care vor fi prezenți, cât și al experiențelor pe care participanții le vor trăi în perimetrul festivalului. 


În perioada 4 - 7 iulie, pe cele șapte scene amplasate pe plaja Neversea vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai momentului. G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental Dj, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man și Subfocus DJ Set sunt primele nume din line-up-ul Neversea și vor condimenta apusurile și răsăriturile participanților la cel mai așteptat eveniment de la malul Mării Negre. 


Rapperul american G-Eazy vine pentru prima dată în România, pe scena principală a festivalului Neversea. Artistul a avut colaborări de succes cu Bebe Rexha, Britney Spears, dar și cu fosta lui iubită, Hasley, pentru hitul „Him & I”.

Jessie J urcă pentru prima dată pe scena festivalului Neversea. Melodii ca și „Price Tag”, „Domino”, „Bang bang”, dar și multe alte hituri ale artistei vor răsuna în această vară pe scena principală a festivalului.


Afrojack, Lost Frequencies și Steve Aoki se reîntorc pe mainstage-ul festivalului și sunt nerăbdători să ajungă în fața fanilor din România. Răsăritul de soare la malul Mării Negre va fi acompaniat de cei trei artiști aflați în top 100 a celor mai buni dj din lume. 


De asemenea, în vară, festivalierii se vor întâlni la scenele secundare cu Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Subfocus DJ Set, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion și Wilkinson DJ Set & MC Ad-Apt. Taguri

Alte ştiri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei