"Ne exprimăm pe această cale toată gratitudinea pentru tot ceea ce a făcut profesorul Marin Petrișor pentru Universitatea Ovidius"

392

Articole recomandate

"Comunitatea academică a Universității "Ovidius" din Constanța (UOC) regretă profund trecerea la cele veșnice a Domnului Profesor Universitar Doctor Marin Petrișor, reputat cercetător al graiurilor insulare și al graiurilor românești de tranziție. Domnia sa a fost decan al Facultății de Litere între anii 1998-2004, Profesor Emerit al UOC începând cu anul 2012, membru al corpului profesoral al Facultăților de Litere și de Teologie, membru fondator al Institutului de Știință, Cultură și Spiritualitate din cadrul UOC și membru al Academiei Oamenilor de Știință din România.




Domnul profesor Marin Petrișor va rămâne în inimile noastre ca un profesor pasionat, erudit, devotat studenților și profesiei de dascăl, o personalitate științifică de excepție a culturii române contemporane. Colegii și studenții care l-au cunoscut, l-au respectat și admirat îi vor păstra veșnica admirație și recunoștință.


Ne exprimăm pe această cale toată gratitudinea pentru tot ceea ce a făcut profesorul Marin Petrișor pentru Universitatea "Ovidius" din Constanța și transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și celor apropiați. Dumnezeu să îl odihnească în pace!


Colegii, studenții și prietenii care vor să îi aducă domnului profesor un ultim omagiu sunt informați că sicriul va fi depus la Catedrala Ortodoxă "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" din Constanța, duminică, 11 martie, începând cu orele 15. 


Luni, 12 martie, trupul neînsuflețit al domnului profesor va fi depus la cimitirul "Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril", Comuna Chiajna, Sat Chiajna, Județul Ilfov, Autostrada Bucuresti-Pitești Km 12. Ceremonia de înmormântare va avea loc luni, începând cu ora 13.00. 


Dumnezeu să îl odihnească !


Comunitatea academică a Universității "Ovidius", transmite Biroul de presă al Universității "Ovidius" din Constanța,


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1386 secunde