Moș Crăciun pentru o zi, pentru copiii din Centrul "Sparta Rotterdam" Techirghiol

267
Moș Crăciun pentru o zi, pentru copiii  din Centrul

Articole de la același autor

Elevii Liceului Teoretic Educational Center - Cambridge School

of Constanța au fost Moș Crăciun pentru o zi pentru prietenii

lor de la Centrul "Sparta Rotterdam" Techirghiol.

Pregătirile pentru această zi au început încă de la debutul acestui an școlar, când s-a implementat proiectul educațional "Business Club", în cadrul căruia se aplică informațiile colectate din timpul atelierelor de educație financiară.

Prima activitate de acest gen a fost Jingle Box - o mișcare caritabilă, menită să strângă fonduri gestionate chiar de elevi, pentru a îndeplini diferite obiective atent stabilite (43 de perechi de pantofi și 43 de punguțe cu dulciuri pentru cei 43 prieteni de la centru).

Apoi, a urmat un eveniment fantastic - Târgul de Ziua Recunoștinței, organizat luna trecută, în cadrul căruia elevii școlii, cu vârste cuprinse între doi și 18 ani, au adus de acasă jucării pe care le-au vândut între ei, iar cu banii strânși, clubul de business avea să îndeplinească dorințe de Crăciun.

Fabrica de cadouri de la școală a funcționat la capacitate maximă, elfii lui Moș Crăciun au listat, împachetat și etichetat zeci de cadouri. În cursul zilei de ieri, încărcați cu emoție, elevii Liceului Teoretic Educational Center - Cambridge School of Constanța au vizitat Centrul "Sparta Rotterdam" Techirghiol, unde au livrat personal jucării și jocuri, încălțăminte și multe dulciuri. Au decorat împreună cu prietenii lor și un brăduț cochet de Crăciun. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6978 secunde