Ministrul Educației: Vom anunța în scurt timp ce se va întâmpla cu examenele naționale și când reîncepe școala

196
Ministrul Educației: Vom anunța în scurt timp ce se va întâmpla cu examenele naționale și când reîncepe școala - monica-1585468829.jpg

Articole recomandate

Ministrul Educației, Monica Anisie, a informat, printr-o postare pe Facebook, că "în scurt timp'' Ministerul Educației va transmite ce se va întâmpla cu examenele naționale, când vor putea fi reluate cursurile și care vor fi deciziile cu privire la susținerea licenței, dizertației, titularizării și examenelor pentru gradele didactice.


În postarea făcută sâmbătă seara pe pagina sa de Facebook, ministrul Anisie subliniază că în spațiul public circulă tot felul de știri false, iar toți actorii din sistemul de educație trebuie să aibă grijă să se informeze din surse oficiale.


"În zilele acestea, mai mult decât oricând, ar trebui să fim mai buni, mai atenți și mai înțelepți și să nu credem orice știre falsă!!! Dragi elevi și studenți, stimați colegi, fiți atenți că în spațiul public circulă tot felul de știri false! Nu vă lăsați manipulați și informați-vă din surse oficiale! Vă rog să aveți încredere că, în scurt timp, MEC va transmite ceea ce se va întâmpla cu examenele naționale, când vom putea relua cursurile și care vor fi deciziile cu privire la susținerea licenței/dizertației/titularizarii/examenelor pentru gradele didactice etc", afirmă ministrul Monica Anisie în mesajul său, citat de Agerpres.


Totodată, ea subliniază că toate aceste decizii privind sistemul de educație pentru următoarea perioadă "depind de evoluția pandemiei de COVID-19".


"Cum bine se știe, toate acestea depind de evoluția pandemiei cu COVID-19!! Vă propun să ne asigurăm că suntem în siguranță și sănătoși!", a mai spus ministrul Monica Anisie.


Potrivit comentariilor postate pe Facebook față de mesajul său, în diverse rețele de socializare au circulat în ultimele zile informații false atribuite Ministerului Educației, potrivit cărora cursurile aferente semestrului II s-ar relua în data de 15 mai și ar dura până pe 24 iulie




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7697 secunde